Overslaan naar content

KTI Academy

Ben jij gepassioneerd door techniek en zoek je een dynamische werkplek waar je niet alleen kunt werken, maar ook leren en groeien? Bij KTI bieden we de perfecte kans om een boeiend vak te leren en deel uit te maken van één van de leukste bedrijven in Nederland.

Jouw toegangspoort tot installatietechniek

Bij de KTI Academy, de officiële opleidingsschool van KTI, geloven we in leren door te doen. Ons opleidingstraject omvat modules zoals Basis VCA, basis installatietechniek, elektrotechniek, ventilatietechniek, waterzijdig inregelen, installeren van warmtepompen, CO vakmanschap en een f-gassen certificaat. Vanaf dag één maak je deel uit van ons team, waar je in de praktijk leert over diverse installaties, variërend van warmtepompen tot radiatoren.

Van trainee tot monteur

Als KTI zij-instromer werk je vijf dagen per week en maak je volledig deel uit van het team van ervaren collega's. Je wordt actief betrokken bij de dagelijkse taken en projecten, waardoor je een integraal onderdeel wordt van de dynamiek en het succes van KTI. Hoewel er geen strikte tijdslijn is en dit afhankelijk is van jouw ervaring en inzet, streven we ernaar dat je na ongeveer 1 tot 1,5 jaar je eigen bus krijgt en zelfstandig op klussen kunt werken. Hoe leuk is dat?

Aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden?

Jij verdient een salaris wat bij je past. Het aanvangssalaris, variërend van €2500 tot €2700, wordt bepaald door je ervaring en groeit mee met jouw ontwikkeling. Bij ons is er geen vast eindpunt; we moedigen een voortdurende ontwikkeling en groei aan.

We bieden een fijne werkomgeving in een gezellig en jong team. Onze arbeidsvoorwaarden omvatten niet alleen 38 vakantiedagen, vakantiegeld, bedrijfsfitness, de jaarlijkse uitbetaling van overuren, maar ook halfjaarlijkse bonussen!

Samen op weg naar een duurzame toekomst!

Het is onze missie om bij te dragen aan een duurzame wereld. Dit doen we door dagelijks duurzame en betrouwbare installaties te ontwerpen en installeren voor onze opdrachtgevers. Bovendien zoeken we actief samenwerking met duurzame partners en toeleveranciers.

Als KTI zij-instromer ben jij een essentiële schakel in onze missie voor de energietransitie. Elke installatie die je verzorgt brengt ons dichter bij ons doel om in 2030 energieneutraal te zijn! Sinds onze oprichting hebben we al duizenden warmtepompen geïnstalleerd, een aantal dat elk jaar significant toeneemt. Samen creëren we een duurzame toekomst, waar jouw inzet van vandaag bijdraagt aan de duurzame wereld morgen.

Solliciteer vandaag

Meld je vandaag nog aan als KTI zij-instromer via de onderstaande link. We nemen binnen 2 werkdagen contact met je op om te kijken of we een match voor elkaar zijn.

Waar je ons kan vinden!

Witte Paal 153, 1742 NX Schagen

OP WEG NAAR EEN DUURZAME TOEKOMST