Overslaan naar content

Hoofdmonteur Warmtepompen

Op locatie
 • Schagen, Noord-Holland, Nederland
€ 3.200 - € 4.200 per maand

Omschrijving

Hoofdmonteur Warmtepompen bij KTI in Schagen

Wil jij als hoofdmonteur ook een bijdrage leveren aan de energietransitie en een duurzame toekomst? Zie jij het zitten om jouw technische kennis en vaardigheden in te zetten op onze projecten én om jouw collega's beter te maken? Als jij klaar bent voor deze stap en wil doorgroeien in functie en salaris dan ben je bij KTI en de installatie van onze duurzame warmtepomptechnieken op de juiste plek!


Een geoliede machine

Bij ons werk je in teamverband. Met jouw team werk je van (bewoonde) woning naar woning. Iedere woning (en zijn bewoners) is weer anders, maar het doel is altijd hetzelfde. Het team weet exact wat het moet doen om de klus te klaren en de bewoners aan het eind van de dag met een installatie van hoge kwaliteit én een tevreden gevoel achter te laten.


Wat onze teams klaarspelen, doet niemand ons na. Wij installeren niet alleen een duurzame warmtepomp, wij installeren op dezelfde dag direct een nieuwe meterkast en zetten de woning om naar elektrisch koken, wij vervangen de radiatoren en leggen alvast de bekabeling aan voor de installatie van de zonnepanelen. In één dag zijn wij in staat om de gehele woning gasloos te maken. Onze teams zijn net als een team monteurs bij de Formule 1 bij een pitstop: een geoliede machine die onder druk goed kan presteren!


Als hoofdmonteur bij KTI ben je niet alleen dagelijks bezig met de aanleg van duurzame cv-installaties, ventilatiesystemen en meer. Jij bent ook verantwoordelijk voor de kwaliteit van het werk, het opleiden en beter maken van jouw teamgenoten en jij neemt een deel projectvoorbereiding en projectleiding op je. Ben jij graag aanwezig en aan het werk op de projecten maar wil en kun je meer? Dan is deze verantwoordelijke rol misschien wel iets voor jou.


Iedereen in het team heeft zijn eigen specialiteit maar is wel allround inzetbaar. Voor iedereen is er dus wat te leren bij KTI en jij speelt daarin een belangrijke rol. Jij bent de aanvoerder van jouw team en onder jouw begeleiding worden alle werkzaamheden op de juiste manieren en op een goed tempo uitgevoerd. Je start op met jouw team, monteert, stuurt aan, test, controleert, stelt in bedrijf en administreert de uitgevoerde werkzaamheden in een digitale werkbon in een iPad. Jij weet ieder projecten met jouw team tot een goed einde te brengen!


Spreekt het jou aan om onderdeel te worden van ons topteam?

Waardering, beloning en teamgeest


Wat wij te bieden hebben? Dat vertellen onze collega’s jou graag!

“Denk ik aan KTI, dan denk ik aan kwaliteit, teamwork, structuur en hard werken. We willen als team goed werk afleveren en krijgen de voorzieningen die daarbij horen. Denk aan een uitstekend salaris, goed gereedschap en extra’s zoals een sportabonnement en een extra bonus!”


Verder hebben wij voor jou het volgende in huis:


 • Meewerken aan een duurzame toekomst met duurzame installaties
 • In vast dienstverband werken in een topteam.
 • Salaris: tot €4200 per maand op basis van kennis en ervaring
 • 38 vakantiedagen
 • 8% vakantiegeld
 • Een collectieve pensioenregeling
 • Goede werksfeer
 • Prestatiebonus (2x per jaar)
 • Top georganiseerd
 • Een warmtepomp bij jou thuis als tekenbonus!

We zijn dus niet alleen een goede werkgever, we bieden ook prima voorwaarden. Maar uiteindelijk is de klik met het team het meest belangrijk. Kom dus snel een keer kennismaken om te zien of jij je bij ons thuis voelt!

Waar worden wij blij van?

Ben jij een vrolijke teamspeler en een harde werker? Dan komt het meestal wel goed. Voor deze vacature vinden wij het wel fijn als iemand al ruime ervaring heeft als monteur, want we zoeken iemand die het in zich heeft om de aanvoerder van een team zijn. Als leidinggevend monteur en teamcaptain kun je op de volgende punten scoren:


 • Minimaal 5 jaar ervaring als monteur
 • Goede communicatieve vaardigheden
 • Klant- en kwaliteitsgerichte instelling
 • Zelfstandig en flexibel

Voldoe jij (nog) niet aan al deze criteria maar wil jij wel graag het team van KTI komen versterken? Laat van je horen en overtuig ons van jouw kwaliteiten!

Heb je nog een vraag? Neem gerust contact op met onze HR-adviseur, Rianne Steinz. Je kunt haar bereiken via hr@kti.nl of telefonisch op 0224 21 90 87. Liever een appje sturen? Dat kan ook naar 06 11 05 75 25.


Tijd voor actie!


Genoeg met al die tekst, tijd voor actie! Als je nieuwsgierig bent naar deze mooie baan bij KTI, vul dan nu het sollicitatieformulier in. Wie weet zit jij binnenkort wel bij ons in Schagen aan tafel om kennis te maken. Wie weet tot snel!


Team KTI

NB Acquisitie is niet gewenst, wij vinden onze mensen zelf (en zij ons!).

Op locatie
 • Schagen, Noord-Holland, Nederland
€ 3.200 - € 4.200 per maand

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Op locatie
 • Schagen, Noord-Holland, Nederland
€ 3.200 - € 4.200 per maand