Overslaan naar content

Zij-instroom Installatiemonteur

Op locatie
  • Schagen, Noord-Holland, Nederland

Omschrijving

Ben je erachter gekomen dat jouw hart toch in een technisch beroep ligt? Of heb je het idee dat je vastloopt op je huidige werkplek, dat je een verkeerde beroepskeuze hebt gemaakt of heb je spijt dat je jouw mbo-opleiding niet hebt afgerond? Wij zoeken ervaren monteurs, werkvoorbereiders en projectleiders, maar komen ook graag in contact met mensen die (intern) opgeleid willen worden binnen ons prachtige vakgebied als monteur. 

Hoe jouw groeipad eruit komt te zien wanneer je start als zij-instromer? Je groeit door van aankomend monteur, naar installatiemonteur, naar 1e monteur en kunt als hoofdmonteur bij ons eindigen. 

Waar worden wij blij van?

Enthousiaste en leergierige mensen die nieuwsgierig zijn naar ons vakgebied en installaties! Ben jij nieuwsgierig naar de mogelijkheden om bij KTI te werken en wil je vrijblijvend kennismaken? Kom gewoon een keer langs, kijk even rond, maak kennis, proef de sfeer en wie weet word jij net zo enthousiast als wij over KTI, ons werk en onze bijdrage aan de energietransitie en verduurzaming van onze omgeving.


Laat ons weten dat je komt door je aan te melden en geef aan op welke dag en tijd je langs wil komen. Dan zorgen wij dat er verse koffie voor je klaarstaat!


Meer info over ons bedrijf en onze vacatures vind je op https://werkenbij.kti.nl/

Heb je nog een vraag? Neem gerust contact op met onze HR-adviseur, Rianne Steinz. Je kunt haar bereiken via hr@kti.nl of telefonisch op 0224 21 90 87. Liever een appje sturen? Dat kan ook naar 06 11 05 75 25.


Misschien tot snel!


Locatie:

KTI Installatietechniek

Witte Paal 153

1742 NX Schagen

Op locatie
  • Schagen, Noord-Holland, Nederland

of

Op locatie
  • Schagen, Noord-Holland, Nederland