Overslaan naar content

Hybride Vakdocent installatietechniek / Monteur

Op locatie
 • Schagen, Noord-Holland, Nederland
Kantoor

Omschrijving

Hybride Vakdocent installatietechniek / Monteur bij KTI in Schagen

“Zoek je een uitdagende parttimebaan waarbij je jouw kennis in de techniek kunt delen met enthousiaste monteurs? Versterk ons team en help onze monteurs groeien in de duurzame installatietechnieken. Deze baan biedt veel vrijheid en is ideaal te combineren met andere werkzaamheden, hobby’s, vrije tijd of mantelzorg. Ook geschikt voor gepensioneerden die het vak nog niet zat zijn!”


Inspireer anderen met jouw ervaring en kennis in de techniek

Bij KTI zijn we op zoek naar een ervaren techniek professional met didactische vaardigheden en kennis van zaken om ons team te versterken. Als onderdeel van ons team speel je een grote rol in het opzetten en organiseren van onze eigen KTI Academie, waarbij je verantwoordelijk bent voor het ontwikkelen en uitvoeren van een lesprogramma voor onze groeiende groep CV/warmtepomp monteurs.


Je bent op de hoogte van de huidige wet- en regelgeving binnen de techniek en gebruikt jouw uren om je lessen voor te bereiden en uit te voeren. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het bedenken of maken van proefopstellingen gericht op de aanleg van waterleidingen, CV-leidingen, het buigen van pijpen, installeren van warmtepompen en het testen en in bedrijf stellen van toestellen. Naast de docent uren, kun je bij ons ook aan de slag als monteur of een kantoor-functie. Allerlei mogelijkheden dus!

Bij KTI waarderen we onze medewerkers en bieden we een uitstekende beloning en teamgeest. Onze collega’s vertellen je graag meer: “Bij KTI draait het om kwaliteit, teamwork, structuur en hard werken. We willen als team goed werk afleveren en krijgen daarvoor de juiste voorzieningen, zoals een uitstekend salaris, goed gereedschap en extra’s zoals een sportabonnement en een bonus.”


Wat bieden wij jou?

 • Een goed salaris op basis van kennis en ervaring, inclusief een prestatiebonus;
 • 25 vakantiedagen en 13 ATV dagen op basis van een fulltime dienstverband;
 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief; wij bouwen op jouw expertise;
 • En natuurlijk enthousiaste en leergierige leerlingen.

Waar worden wij blij van?

Waar zijn we naar op zoek bij KTI?

 • Je bent 8 tot 40 uur per week beschikbaar (zaterdag is ook mogelijk);
 • Je hebt bij voorkeur ervaring met lesgeven in loodgieterswerk, elektrawerk, klimaattechniek en/of koeltechniek;
 • Praktijkervaring als monteur is een pré;
 • Je bent flexibel in werktijden en mentaliteit.


Ben je nieuwsgierig geworden naar deze mooie baan bij KTI?

Vul dan nu het sollicitatieformulier in en wie weet zit jij binnenkort bij ons in Schagen aan tafel om kennis te maken. Heb je nog een vraag? Neem gerust contact op met onze HR-adviseur, Rianne Steinz. Je kunt haar bereiken via hr@kti.nl of telefonisch op 0224 21 90 87. Liever een appje sturen? Dat kan ook naar 06 11 05 75 25.

Op locatie
 • Schagen, Noord-Holland, Nederland
Kantoor

of

Apply with Indeed onbeschikbaar
Op locatie
 • Schagen, Noord-Holland, Nederland
Kantoor